deCluster - werkterrein Nederland ...
Zuid-Afrika.

Samenwerken met deCluster?

Vakmanschap en vertrouwen

DeCluster is een groep zeer ervaren communicatieprofessionals, werkzaam in uiteenlopende disciplines en sectoren, die langdurige ervaring hebben met klanten, met projecten en vooral met elkaar.

Die ervaring van vaak tientallen jaren in uiteenlopende rollen en situaties, is gebaseerd op heel veel werkplezier, maar ook op kennis, vakmanschap en vooral veel vertrouwen. Daar profiteren onze relaties van en uiteindelijk wij zelf ook.

Wil je deel uitmaken van deCluster?

Wij zijn een zeer hecht gezelschap, maar leggen graag nieuwe contacten met zeer ervaren professionals die ons netwerk kunnen versterken. Ken je een van de Cluster-leden? Heb je met een van ons eerder samengewerkt? Heb je een bijzonder aanbod, ben je aanvullend of kun je iets vernieuwends toevoegen aan onze gezamenlijke expertise? Dan maken we graag kennis met je. Inbreng van kennis en ervaring in nieuwe technieken of methoden juichen wij zeker toe.

De eerste stap is een mailtje naar deCluster

We zijn zeer benieuwd naar je verhaal en naar je ervaringen. Neem contact op met een van de leden of stuur een mailtje aan Joost Klinkenberg en Michel Versteeg, via partners@decluster.info, als eerste stap in een persoonlijke kennismaking.

Of maak gebruik van het formulier op de contact-pagina.