Ontwikkeling van een corporate video die aangeeft dat Synergia Capital Partners een betrokken investeringsmaatschappij is die voor de duurzame weg kiest.
Ontwikkeling van een bedrijfsvideo die laat zien dat het familiebedrijf Automatic Signal al meer dan zestig jaar een innovator is in de beveiligingsbranche. Daarbij heeft het bedrijf het oog altijd op toekomstige beveiligingsvraagstukken gericht.
Klantverhalen op locatie staan centraal in de producties die Pierre Jacobs jaarlijks maakt voor het veelzijdige ingenieurs- en adviesbureau DGMR.

Projecten van Pierre Jacobs

Online video's, bedrijfs- of produktpresentaties, evenementenregistratie, sfeerverslagen, luchtopnamen, documentaires,  triple A visualz verzorgt het voor u, van A tot Z. Omdat wij alle benodigde disciplines in huis hebben kunnen wij uw video tegen scherpe tarieven aanbieden. 

Synergia Capital Partners

Ontwikkeling van een corporate video die aangeeft dat Synergia Capital Partners een betrokken investeringsmaatschappij is die voor de duurzame weg kiest en niet zomaar ergens op inspringt voor de snelle winst.
Naar de presentatie van Synergia Capital Partners

Automatic Signal

Ontwikkeling van een bedrijfsvideo die laat zien dat het familiebedrijf Automatic Signal al meer dan zestig jaar een innovator is in de beveiligingsbranche. Daarbij heeft het bedrijf het oog altijd op toekomstige beveiligingsvraagstukken gericht.
Naar de presentatie van Automatic Signal

DGMR Ingenieurs en adviseurs

Klantverhalen op locatie staan centraal in de producties die Pierre jaarlijks maakt voor het veelzijdige ingenieurs- en adviesbureau DGMR. Met langere video’s komen de betrokken partijen - opdrachtgevers, gebruikers, ingenieurs en adviseurs - uitgebreid aan het woord en vertellen over hun bijdrage aan de uiteenlopende projecten.
Ga naar de presentatie van DGMR

Dromen in het zand

Documentaire over een reis door de bergen en woestijnen van Marokko met de Holland Africa Tour. Een stichting die avontuurlijk reizen verbindt met het ondersteunen van een goed doel. De doelstelling kan zijn het inzamelen van geld om ter plekke af te leveren of het brengen van hulpgoederen op een min of meer onbereikbare plaats.
Ga naar de presentatie van Holland Africa Tour

Naar de profielpagina van Pierre Jacobs

 

Pierre Jacobs maakte een documentaire over een reis door de bergen en woestijnen van Marokko met de Holland Africa Tour. Een stichting die avontuurlijk reizen verbindt met het ondersteunen van een goed doel.