Sinds het begin van 2015 ondersteunt Pressrecord Port Of Den Helder met doorlopende praktische en strategische pr-ondersteuning ter profilering van de organisatie en haar werkzaamheden. 
Pressrecord levert strategische en doorlopende praktische pr-ondersteuning en politieke lobbyondersteuning ter profilering van de organisatie.
Pressrecord ondersteunt Marktlink doorlopend op strategisch en tactisch pr- en communicatiegebied.

Projecten van Paul Smeele

Paul Smeele beschikt met zijn bureau Pressrecord Public Relations over een groot landelijk en regionaal netwerk met (vakgerelateerde) mediacontacten. Projecten worden verricht op het hele terrein van pr, pers, publiciteit en nieuws, en (crisis)communicatie. Voor branches als overheid, semi-overheid en arbeid, bedrijfsleven/MKB?business, energie en duurzaamheid, techniek en industrie (metaal, kunststoffen, bouw), veiligheid, offshore, scheepvaart en transport, recreatie, horeca en events, communicatie, marketing, online, telecom en software, financieel en vastgoed, agri & food.

Port of Den Helder
Den Helder is de belangrijkste logistieke offshorehaven van de zuidelijke Noordzee. Sinds het begin van 2015 ondersteunt Pressrecord Port Of Den Helder met doorlopende praktische en strategische pr-ondersteuning ter profilering van de organisatie en haar werkzaamheden. 

Den Helder Airport
Deze Airport is een van de grote heliluchthavens van West-Europa gericht op offshore energy. Pressrecord levert strategische en doorlopende praktische pr-ondersteuning en politieke lobbyondersteuning ter profilering van de organisatie.

Marktlink Fusies & Overnames
Marktlink is een bedrijfsovername- en fusiebureau binnen het MKB met transactiedeals tot 20 miljoen euro. Pressrecord ondersteunt Marktlink doorlopend op strategisch en tactisch pr- en communicatiegebied. Hierbij zetten we de bedrijfsovernames of fusies waar Marktlink bij betrokken is zo in, dat zij zich voortdurend via overnamenieuws profileert. Inmiddels is Marktlink een autoriteit binnen het segment. 

Eli Lilly/Elanco
Elanco Animal Health is de diergeneeskundige divisie van Eli Lilly. Voor Elanco hebben we een landelijke campagne georganiseerd om honden en katteneigenaren het belang van het ontwormen van hun huisdier onder de aandacht te brengen. Voor deze campagne hebben wij de gehele pr-communicatie geadviseerd en uitgevoerd. Aansluitend daarop hebben we een social mediacampagne uitgerold met uitgebreide video-content om het belang van ontwormen te communiceren.

Naar de profielpagina van Paul Smeele

Voor Elanco heeft Pressrecord een landelijke campagne georganiseerd om honden en katteneigenaren het belang van het ontwormen van hun huisdier onder de aandacht te brengen.
Pressrecord ondersteunt Bevrijdingspop op pr- en communicatiegebied.
Pressrecord ondersteunt Noord-Holland Noord doorlopend op strategisch en tactisch pr- en communicatiegebied.