Theo Basten, professionele ondernemer in de grafische industrie met ruim 40 jaar ervaring.

Theo Basten

Wie is Theo Basten?

Professional in de grafische industrie met ruim 40 jaar ervaring. Sleutelwoorden die mij definiëren zijn: ondernemend, klantgericht en creatief.

Ik geniet ervan mijn klanten te helpen bij het vinden van prachtige, creatieve oplossingen en antwoorden op hun vragen. Dit doe ik vanaf half mei 2019 weer vanuit mijn bedrijf Graphité te Nijmegen.

Werken in de grafische industrie is en blijft mijn passie; als ondernemer en met behoud van een breed sociaal en professioneel netwerk, is werken in de creatieve productie-industrie uitdagend en plezierig als altijd.

Een lange geschiedenis van waardevolle ervaringen in meerdere bedrijven, zowel als werknemer als ondernemer, heeft me tot een compleet persoon en manager gemaakt met een breed scala aan vaardigheden.

Door veranderingen in mijn landschap van grafisch ondernemer ben ik op dit moment ook algemeen directeur van Insad Grafisch bv, een softwarehuis voor CRM-systemen voor de grafische industrie. Een prachtig modulair pakket voor de kleinere grafische bedrijven, intermediairs en grafische bureaus.

Contact met Theo Basten

Theo Basten, 06 517 020 09
Graphité, Nijmegen, theo@graphite.nu
Insad Grafisch bv, Westervoort, theo@insad.nl

Naar de projecten van Theo Basten

Naar de Linkedin-pagina van Theo Basten