Ruud Revers, meubelontwerper, adviseur en interieur consultant, van systeemkeuze en ontwerp, tot levering en montage, van materiaal tot kleur en afwerking. Bezoek de winkel-showroom: theCabinetshop, Frederikstraat 573-575, 2514 LR  Den Haag.

Ruud Revers

Opbergen is mijn specialiteit

Geen enkele opbergvraag is mij vreemd. Kasten, complete inrichtingen voor huis of kantoor kunnen door mij verzorgd worden. De merken die ik voer bieden talloze mogelijkheden in inrichting, afwerking en kleuren. Duurzaam, op maat gemaakt en van hoogstaande kwaliteit. Van TV-meubels, garderobekasten, boekenkasten tot roomdividers. Om de hoek, tot grote hoogtes met laden en kleppen of glasdeuren; u kunt alle kanten op.

De meubelontwerper als vakman en adviseur

Als meubelontwerper, adviseur en interieur consultant stem ik het hele traject af; van systeemkeuze en ontwerp, tot levering en montage, van materiaal tot kleur en afwerking. Met speciale tekenprogramma’s ontwerpen ik de perfecte kast zodat het resultaat te zien is voordat u betaald hebt. Breng eens een bezoek aan mijn winkel-showroom in de Frederistraat; alle systemen, opstellingen en materialen en kleuren zijn er te zien.

Contact met Ruud Revers

Ruud Revers, theCabinetshop, Den Haag
06 14 11 08 88, 070-365 91 20
mail@thecabinetshop.nl

Naar de projecten van Ruud Revers

Naar de Linkedin-pagina van Ruud Revers