Paul Smeele, een gedreven PR-specialist. Zijn drijfveer is organisaties zichtbaar te maken en te profileren door redactionele aandacht.

Paul Smeele

Een gedreven PR-specialist. Zijn drijfveer is organisaties zichtbaar te maken en te profileren door redactionele aandacht.

Sinds zijn HBO-opleiding Small Business combineert Paul zijn brede ondernemerskennis met het PR-vak en maakt hij nieuws van de ambities, innovaties, plannen en ideeën van tal van bedrijven en organisaties, overheden en semi-overheden.

Paul beoordeelt publiciteitskansen kritisch op nieuwswaarde en relevantie. Hij zoekt altijd naar de meest geschikte invalshoek en creëert nieuws daar waar nodig. Voor PR-communicatieadvies, persberichten, crisiscommunicatie tot aan de gehele uitvoering van complexe PR-trajecten is Paul een ervaren specialist. Ook bij PR-communicatietrajecten waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Zoals bij groei, bedrijfsovernames, fusies en andere samenwerkingsinitiatieven, collectieve regio/citymarketing initiatieven en evenementen.

Pressrecord Public Relations

Sinds 2007 ondersteunt Paul met zijn bureau Pressrecord Public Relations opdrachtgevers in uiteenlopende branches met PR- en media-expertise en contentdiensten. Zowel strategisch als in de totale uitvoering van PR-trajecten. Hij heeft een groot landelijk en regionaal netwerk met (vakgerelateerde) mediacontacten, voor de overheid en bedrijfsleven, energie en duurzaamheid, veiligheid, offshore, scheepvaart en transport, recreatie, horeca en events, communicatie, marketing, online, telecom en software, financieel en vastgoed, agri & food.

Contact met Paul Smeele

Paul Smeele, Pressrecord Public Relations, Vijfhuizen
06 24 87 54 84, paul@pressrecord.nl

Naar de projecten van Paul Smeele

Naar de Linkedin-pagina van Paul Smeele