deCluster

Een hechte groep in los verband

DeCluster is een groep zeer ervaren communicatieprofessionals. Langdurig met elkaar en met anderen werkzaam in uiteenlopende disciplines en sectoren. Die lange samenwerking - vaak langer dan tientallen jaren - is gebaseerd op veel plezier, verrassing en trots, gesteund door kennis en ervaring, en bijeen gehouden door een hecht vertrouwen.

Creativiteit, inspiratiebron van vernieuwing

We zijn inzetbaar voor organisaties die resultaat willen zien van hun communicatie met klanten, medewerkers en stakeholders. We werken graag in co-creatie, juist ook met onze klanten. De aard van uw vragen bepaalt de samenstelling van het team. Respect en aandacht voor collega’s, klanten en relaties staan hoog in het vaandel.

Werken aan resultaat

We werken graag voor organisaties met aandacht voor duurzaamheid en details. Die communicatie zien als een voorwaarde om de organisatie en de mensen op langere termijn optimaal te laten functioneren. Samen werken we aan rendement, groei, draagvlak, loyaliteit of waardering.

Flexibel maatwerk

De partners van deCluster hebben elk hun eigen bedrijf, maar de samenwerking voelt als één bureau, een goed geoliede machine. We weten exact wat we aan elkaar hebben. En we hebben aan een half woord vaak genoeg. Elke schakel in het proces voelt zich verantwoordelijk voor een optimaal eindresultaat.

Wat doet deCluster?